Overzicht van interessante educatieve aanbieders in Limburg

Wij hebben een overzicht gemaakt van interessante educatieve aanbieders in Limburg. Hieronder staan een aantal aanbieders uitgelicht. Daaronder kan gekozen worden om aanbieders in Noord-, Midden- of Zuid-Limburg te zien, maar je kunt ze natuurlijk ook allemaal bekijken. Meerdere aanbieders bieden hun diensten namelijk in héél Limburg aan.

De onderstaande soorten aanbieders zijn te herkennen aan de icoontjes:
moestuinieren moestuinieren
gastlessen, excursies en kookworkshops gastlessen, excursies en kookworkshops
begeleiding voor docenten en professionals begeleiding voor docenten en professionals

Moestuincoaches Limburg moestuinieren gastlessen, excursies en kookworkshops

Een overzicht van de gecertificeerde moestuincoaches van Limburg, opgeleid door Velt en IVN Natuureducatie. De moestuincoaches zijn in te zetten voor het moestuinieren op het schoolplein, het verzorgen van gastlessen en om met de klas een bezoek te brengen aan de moestuin.

Workshop Jong Leren Eten begeleiding voor docenten en professionals

Jong Leren Eten (JLE) Limburg heeft speciaal voor jullie een inspiratie workshop ontwikkeld waar jullie gebruik van kunnen maken.

Aanbieders in Noord-Limburg

Smaakcentrum gastlessen, excursies en kookworkshops

De doelstelling van het Smaakcentrum is kinderlijk eenvoudig: kinderen laten kennismaken met gezond eten. Dit doen ze door te doen. Oftewel: door "gewoon" te gaan koken en uit te leggen waarom we kiezen voor bepaalde ingrediënten en bereidingswijzen. Het Smaakcentrum is bedoeld voor de hoogste groepen van de basisschool. Ze zijn ieder schooljaar drie ochtenden te gast.

Doelgroep: 10-12 jaar

Kerkstraat 44, 5439 ND Linden

Aanbieders in Midden-Limburg

Aanbieders in Zuid-Limburg